20 aprilie 2014

Secretul: Legea atractiei (3)

Secretul: Legea atractiei (3)


Uneori oamenii spun, "Oamenii cu care lucrez sunt atat de negativisti", sau "Omul cu care traiesc este atat de furios", sau "Copiii imi fac numai necazuri". Noi le raspundem, trebuie sa te orientezi catre partea cea mai buna a oamenilor din jurul tau. Fa-ti un caiet in care sa notezi toate calitatile oamenilor din preajma ta. Se poate sa fi avut confruntari cu unii, sa fi avut cu ei o relatie ingrozitoare, insa in mintea ta, cu destul efort, recunoastem, pe masura ce te concentrezi asupra lucrurilor care iti plac la ei, oamenii aceia vor deveni pentru tine pozitivi. Chiar daca nu poti influenta lumea in care ei traiesc, daca ei au o stare de spirit sau o atitudine care nu se potriveste cu starea de spirit si atitudinea ta in privinta lor, nu va veti mai intersecta. Legea atractiei nu o sa va mai puna in acelasi spatiu. Frecventele voastre nu se mai potrivesc. Daca ti-ai cunoaste potentialul de a te simti bine, nu ai mai cere nimanui sa se schimbe pentru ca tu sa te simti bine. Te-ai elibera de acea nevoie impovaratoare de a controla lumea, de a-ti controla partenerul, de a-ti controla copilul. Esti singurul care poate crea propria ta realitate.


Pentru ca nimeni nu poate gandi pentru tine. Nimeni nu poate face asta in locul tau. Numai tu. Fiecare particica din tine. Este important sa-ti dai seama ca trupul tau este produsul gandurilor tale. Incepem sa intelegem, in medicina, gradul in care gandurile si emotiile determina de fapt substanta fizica si structura si functiile corpului nostru. Stim ca exista, in arta vindecarii, efectul placebo. Placebo este ceva despre care se spune ca nu are nici un efect asupra corpului, precum o pilula de zahar. Ii spui pacientului ca ea are acelasi efect curativ. Ceea ce se intampla este ca pilula placebo are acelasi efect daca nu uneori chiar mai mare decat medicamentul propriu-zis produs in acel scop. Asa ca s-a descoperit ca mintea omului este cel mai important factor in arta vindecarii. Cateodata mai mare decat medicamentele. Daca cineva este bolnav si se pune problema de a alege intre a descoperi ce anume din mintea lui creeaza boala si medicamentul pentru acea boala, daca este vorba de o forma acuta a bolii, care l-ar putea aduce in pragul mortii, atunci, evident, este indicat medicamentul, explorand, in acelasi timp, cauza mentala a bolii. Asa ca medicina nu trebuie negata. Fiecare mod de a vindeca are rostul sau. Exista peste tot un curent de stare de bine. Este un curent de energie pozitiva pura. Universul, din cate stim, este plin numai cu o astfel de energie.


Traim intr-o lume care se bazeaza pe bunastare si bunastarea abunda. Atunci cand ii permiti acestui flux sa curga prin tine in intregimea sa, te simti bine, foarte bine. Cand te indepartezi un pic de el, nu te mai simti atat de bine. Exista un singur flux de bunatate sau de stare de bine caruia tu ii permiti sau nu te traverseze. Emotiile tale iti spun in ce situatie te afli. Daca ii permiti acestei conexiuni sa se manifeste sau daca ii opui rezistenta. Gandeste-te la oamenii care sunt in faza terminala a unei boli. Gandeste-te la cuvantul "ne-sanatos". Descompune-l. Este vorba de un corp care nu este sanatos. Exista o mie de diagnostice si o mie de boli. Ele reprezinta doar veriga slaba. Toate sunt consecinta unui singur lucru. Stresul. Daca supui un lant unui stres suficient de puternic, daca supui un sistem unui stres suficient de puternic, una dintre verigile sale va ceda. Fiziologia noastra creeaza boli pentru a ne asigura un feed-back, pentru a ne instiinta ca nu suntem echilibrati, ca nu iubim, ca nu suntem recunoscatori. Semnele si simptomele trupului nostru nu sunt ceva ingrozitor in sine. O intrebare frecventa este aceea referitoare la boala. Daca o persoana s-a imbolnavit sau se simte rau poate puterea de a gandi pozitiv sa schimbe lucrurile? Raspunsul este da, cu siguranta.


Pe 23 noiembrie am fost diagnosticata de cancer la san. Am crezut atunci, cu toata puterea, ca sunt deja vindecata. Toata ziua, de dimineata pana seara, spuneam, "Multumesc pentruvindecare." Si asa am continuat neabatut. "Multumesc pentru vindecare." Credeam, in inima mea, ca sunt vindecata. Ma vedeam ca si cand cancerul n-ar fi fost niciodata in corpul meu. Unul dintre lucrurile pe care le-am facut pentru a ma vindeca a fost sa vad filme foarte amuzante. Asa ca nu faceam decat sa rad toata ziua. Nu-mi puteam permite nici un stres in viata, pentru ca stiam ca stresul este unul dintre cele mai rele lucruri atunci cand incerci sa te vindeci. Din momentul in care am fost diagnosticata, 23 noiembrie, pana cand m-am vindecat complet au trecut aproximativ trei luni. Si asta fara radiatii sau chimioterapie. Se numeste auto-vindecare.Te ranesti, pielea creste la loc. Te infectezi, sistemul imunitar ia in primire bacteriile si te vindeca. Sistemul imunitar este construit pentru a vindeca. Boala nu poate dura intr-un corp care este intr-o stare de sanatate emotionala. Organismul nostru se dispenseaza de milioane de celule intr-o secunda si creeaza in aceeasi secunda milioane de celule noi. De fapt, parti intregi ale corpului tau sunt inlocuite in fiecare zi. Alte parti sunt inlocuite in luni, altele in ani. Insa in decurs de cativa ani avem un corp nou-nout. Daca ai o boala si daca te concentrezi asupra ei si daca vorbesti cu oamenii despre ea, vei crea si mai multe celule bolnave.


Vizualizeaza-te ca traind intr-un corp perfect sanatos. Lasa-l pe doctor sa se ocupe de boala. Iti dai seama de diferenta dintre a avea artrita si a-ti fi frica de ea, pe de o parte, si a avea artrita si a fi increzator ca iti va trece, pe de alta parte? Diferenta dintre spaima si speranta este diferenta dintre vindecare si boala. Gandurile fericite conduc la un metabolism fericit. La un corp mai fericit si mai sanatos. Gandurile negative, stresul iti degradeaza corpul si creierul pentru ca emotiile noastre reconstruiesc, recorganizeaza, recreeaza continuu corpul nostru. Inlatura stresul fiziologic din organism si corpul isi va indeplini functiile pentru care a fost proiectat. Se vindeca singur.Am vazut rinichi regenerati, am vazut cancerul disparand, am vazut vazul imbunatatindu-se si revenind. Am spus intotdeauna ca incurabil inseamna vindecabil dinlauntru. Iti poti schimba viatasi te poti vindeca. Povestea mea incepe la 10 martie 1981. Aceasta zi mi-a schimbat intreaga viata. N-am s-o uit niciodata. M-am prabusit cu avionul. Am ajuns la spital complet paralizat. Sira spinarii imi era distrusa, aveam prima si a doua vertebra rupte, reflexul de a inghiti disparuse, nu puteam nici manca nici bea diafragma imi era distrusa, nu puteam sa respir, tot ce puteam sa fac era sa clipesc. Doctorii au spus, bineinteles, ca toata viata o sa fiu o leguma. Ceea ce voi putea face toata viata va fi sa clipesc. Asta au crezut despre mine, dar nu conteaza parerea lor. Ce conta era ce credeam eu. M-am imaginat ca fiind o persoana normala din nou, care iese din spital pe propriile picioare. Singurul lucru asupra caruia puteam lucra in spital era mintea mea. Odata ce ai mintea insa, poti pune lucrurile acolo unde le este locul. Eram conectat la un aparat de respiratie iar medicii spuneau ca nu voi mai putea respira pentru ca diafragma imi era distrusa. Insa auzeam in mine o voce care imi spunea, "Respira adanc, respira adanc." Asa ca in cele din urma nu am mai avut nevoie de aparat. Medicii nu aveau nici o explicatie. Nu-mi puteam permite sa las nici un lucru sa intre in mintea mea care sa ma distraga de la scopul si viziunea mea. Mi-am stabilit in minte sa ies din spital de Craciun. Acesta era scopul meu. Peste opt luni am iesit din spital pe picioarele mele. Medicii erau stupefiati. Ziua aceea nu o voi uita niciodata. Pentru cei care ma urmaresc acum si care sufera, daca ar fi sa-mi rezum viata si sa le dau un sfat mi-as rezuma intreaga experienta in cinci cuvinte: "Omul devine ceea ce gandeste."


Sunt atat de multi oameni care isi traiesc viata conditionati din afara. Se uita in jurul lor si vad lucruri minunate, si spun, "vrem mai multe asemenea lucruri, suntem de acord cu ele, suntem gata sa sprijinim producerea lor." Insa apoi se uita la lucrurile pe care nu le vor. Lucruri groaznice, pe care nu vor sa le traiasca. Nu vor sa le traiasca nici altii, asa ca spun, "Trebuie sa facem ceva sa scapam de aceste lucruri." Insa nu isi dau seama ca, luptand impotriva a ceea ce nu doresc, adauga energie acelor lucruri. In lume se duce un intreg razboi impotriva saraciei, impotriva cancerului, impotriva sarcinii la adolescente, impotriva terorismului, impotriva violentei, impotriva terorismului. Am spus razboi impotriva terorismului? Toate aceste eforturi nu fac decat sa adauge energie acelor lucruri rele, pentru ca nu poti spune "nu" si sa faci astfel ca lucrul sa dispara. Legea atractiei actioneaza si aici.


Rezistenta impotriva unui lucru il face sa persiste. - C. Jung


Motivul pentru care ceea ce nu-ti place persista este pur si simplu rezistenta ta, faptul ca spui, "nu vreau acest lucru, pentru ca ma face sa ma simt asa cum ma simt acum." Asa ca nu faci altceva decat dai contur acestei emotii, "Uau, urasc lucrul asta", si el este acolo, vine catre tine. Miscarile anti-razboinice creeaza si mai multe razboaie. Miscarile anti-drog creeaza si mai multe droguri. Pentru ca ne concentram asupra a ceea ce nu vrem: droguri. Oamenii spun, "De ce sa nu ma concentrez asupra acestui lucru? Asta este adevarat", iar noi spunem, asta este ca si cand ai spune ca, pentru ca cineva a acordat atentie unui lucru pe care nu il dorea, suficient de mult incat sa se concretizeze, ar trebui sa fac si eu asta. Insa noi nu prea intelegem acest rationament. Maica Tereza era fenomenala; ea spunea, "Nu ma voi alatura niciodata miscarilor anti-razboinice. Invitati-ma doar daca este vorba de miscari pentru pace." Ea stia. Intelegea secretul. Uitati-va numai ce a produs ea in lume. Asa ca daca esti anti-razboinic, fii pro-pacifist. Daca lupti impotriva foametei, fii pentru oamenii care au de mancare din abundenta. Daca esti impotriva unui anume politician, devino pro-oponentul sau. De multe ori alegerile sunt castigate de persoana pe care oamenii o resping pentru ca acea persoana canalizeaza toate energiile si toata atentia


Trebuie sa te concentrezi pe ceea ce vrei, nu pe ceea ce nu vrei. E bine sa fii constient de ceea ce nu vrei, pentru ca acesta este elementul de contrast pentru ceea ce vrei cu adevarat. Insaadevarul este ca cu cat vorbesti mai mult despre ceea ce nu vrei, sau vorbesti despre cat de rau este acel lucru, sau te informezi despre asta tot timpul, si apoi comentezi cat de groaznic este, nu faci decat sa creezi din ce in ce mai mult din acel lucru. Oamenii imi tot spun, "Ei bine, James, trebuie sa fiu informat." Poate ca trebuie sa fii si informat. Insa nu trebuie sa fii inundat. Invata sa fii calm si sa-ti indepartezi atentia de la ceea ce nu vrei, si de la toata incarcatura emotionala pe care o aduce lucrul nedorit si concentreaza-ti atentia asupra a ceea ce doresti sa ti se intample. Intotdeauna am spus ca, atunci cand vocea si viziunea din interiorul tau devin mai profunde, mai clare si mai puternice decat opiniile din exterior, ai devenit stapanul vietii tale. Nu esti aici sa faci ca lumea sa devina exact ceea ce vrei tu. Esti aici pentru a crea in jurul tau lumea pe care ti-o doresti in vreme ce le permiti si celorlalti sa aiba lumea pe care si-o doresc. Una din intrebarile care mi se pun mereu si care probabil ca este si in mintea voastra este urmatoarea: "Daca toti folosesc Secretul, si daca toti intrebuinteaza universul ca pe un catalog de produse, lucrurile nu vor ajunge sa se termine? Nu se va repezi toata lumea sa ia aceleasi lucruri? Ceea ce este minunat in legatura cu marele secret este ca lucrurile sunt din abundenta pentru toata lumea. Contrariul e o minciuna care actioneaza ca un virus asupra mintii omenirii. Minciuna este ca lucrurile bune nu sunt suficiente pentru toata lumea.Exista lipsuri, exista limitari, adica pur si simplu nu ajunge. Aceasta minciuna face ca oamenii sa traiasca in frica, lacomie, saracie, iar gandurile legate de frica, lacomie, saracie si lipsuri devin propria lor experienta. Asa incat lumea traieste intr-un cosmar.adevarul este ca lucrurile bune sunt mai mult decat suficiente.


Exista idei creatoare din abundenta, exista energie din abundenta, exista dragoste din abundenta, exista bucurie din abundenta. Toate acestea vin dintr-o inteligenta care este constienta de natura sa infinita.Fiecare mare invatator care a trait pe planeta ne-a spus ca viataeste facuta sa fie abundenta. Exact in momentul in care avem impresia ca resursele se imputineaza, gasim noi resurse pentru a ne atinge telul. Asa incat atunci cand cand spunem ca traim in lipsuri asta se imtampla pentru ca nu deschidem ochii mintii pentru a vedea ceea ce este in jurul nostru.Daca toata lumea ar trai din plin si s-ar indrepta catre ceea ce isi doreste nu s-ar bate pe aceleasi lucruri. Asta este frumusetea.Nu toti ne dorim BMW-uri. Nu toti ne dorim aceeasi persoana. Nu toti ne dorim aceleasi experiente. Nu toti ne dorim aceleasi haine. Nu toti vrem sa fim ... continuati voi. Exista destul pentru toata lumea. Daca crezi in aceasta idee, poti sa o vezi, poti sa actionezi dinlauntru ei. Ti se va revela. Acesta este adevarul. Asa ca lasa diversitatea realitatii sa te infioare, in vreme ce alegi din ea acele lucruri pe care le doresti.


Atunci cand iti doresti ceva, gandeste-te la acel ceva. Gaseste in tine locul sentimentului corespunzator acelui ceva. Priveste lucrurile din interior. Vorbeste despre acel lucru si scrie despre el. Scrie un scenariu despre el. Transforma-l in propria ta realitate, devenind tu insuti un ecou al ei.Atunci cand te lovesti de lucruri pe care nu le doresti, nu vorbi despre ele. Nu scrie despre ele. Nu adera la grupuri care lupta impotriva lor. Nu te impotrivi lor. Ignora-le. Retrage-ti atentia de la lucrurile pe care nu le doresti, in vreme ce iti dedici atentia, nedivizata, lucrurilor pe care le doresti. Cea mai mare parte a conducatorilor din trecut au ratat intelegerea unei mari parti a Secretului - partea care se refera la impartasirea Secretului cu ceilalti. Traim cea mai minunata perioada a istoriei. Este pentru prima oara cand avem cunoasterea la indemana. Cand ne uitam in jurul nostru, chiar si la trupul nostru, ceea ce vedem este doar varful aisbergului. Gandeste-te la asta un moment. Priveste-ti propria mana. Pare solida, dar de fapt nu este asa. Daca o observi la un microscop adecvat, vezi o masa de energie care vibreaza. Totul este construit in acelasi fel, fie ca este vorba de mana ta, de ocean sau de stele. Totul este energie; lasa-ma sa te ajut sa intelegi un pic asta. Exista, bineinteles, Universul, galaxia noastra si planeta noastra. Apoi exista indivizii, si in interiorul trupurilor sunt organele, apoi celulele, apoi moleculele, apoi atomii si in sfarsit energia.Avem deci multe nivele de analizat.


Totul in univers este energie. Nu conteaza in ce oras locuiesti, ceea ce conteaza este ca ai in corpul tau suficienta putere potentiala pentru a ilumina intregul oras timp de o saptamana. Cei mai multi oameni se definesc pornind de la acest trup, insa tu nu te rezumi la un corp finit. Tu esti de fapt un camp de energie. Ceea ce stii despre energie este urmatorul lucru. Mergi la un fizician specialist in cuantica si intreaba-l: "Cine creeaza lumea?" Iar el va spune, "Energia." Ei bine, sa descriem energia. In primul rand, ea nu poate fi creata sau distrusa. A existat dintotdeauna, tot ceea ce a fost exista in continuare: ia o forma, o pastreaza o vreme si apoi renunta la forma. Bine. Mergi la un teolog si intreaba-l, "Cine a creat Universul?" El va spune, "Dumnezeu." Bine, atunci descrie-l pe Dumnezeu. Dumnezeu a existat dintotdeauna, nu poate fi creat sau distrus. El este tot ceea ce a fost, tot ceea ce va fi, luand forma, dainuind in forma si renuntand la forma. Vezi, este vorba de acelasi lucru, exprimat intr-o terminologie diferita. Daca tu crezi ca esti doar un pachet de carne ambulanta, gandeste-te din nou. Esti o fiinta spirituala, esti un camp de energie, actionand intr-un camp de energie mai vast. Toti suntem in legatura unii cu altii. Numai ca nu ne dam seama de asta. Nu exista un inauntru si un in afara. Totul in Univers este interconectat; totul este un singur camp de energie.Toti suntem extensii ale Sursei de energie. Existi in acest trup minunat, insa trupul ti-a distras atentia de la ceea ce esti tu cu adevarat. Tu esti Sursa de energie ...


Esti o fiinta eterna, esti forta lui Dumnezeu. Tu esti ceea ce numesti Dumnezeu. Conform Scripturii, esti imaginea si asemanarea lui Dumnezeu. Putem spune ca suntem o modalitate prin care Universul devine constient de el insusi. Putem spune ca suntem un camp infinit de posibilitati. Toate aceste afirmatii sunt adevarate. Toate marile invataturi ti-au spus ca ai fost creat dupa chipul si asemanarea unei surse creatoare. Asta inseamna ca ai potentialul si puterea lui Dumnezeu de a-ti crea lumea cuadevarat. Poate ca ai ajuns la acest moment minunat si demn de tine sau poate ca nu. Problema pe care ti-am pus-o este urmatoarea: ceea ce ai obtinut in viata, este ceea ce vrei, este demn de tine? Daca nu este demn de tine, cand vei schimba aceasta situatie? Pentru ca ai puterea sa faci asta.


Toata puterea vine dinauntru si de aceea o putem controla. - R. Collies


Multi oameni se simt toata viata victime si arata cu degetul catre evenimente trecute, catre un tata abuziv sau o familie disfunctionala. As spune, intr-o paranteza, ca cei mai multi psihologi cred ca 85% dintre familii sunt disfunctionale, asa incat, iata ca nu esti un caz izolat.Parintii mei erau alcoolici.Tata ma batea, iar mama l-a parasit cand aveam sase ani.Intre 13 si 18 ani am facut parte din gastile de cartier.Am suferit un accident grav de motocicleta.La un moment dat, eram vagabond in Dallas.Am trait in saracie timp de 15 ani in Houston.In copilarie am avut probleme cu invatatura si am fost considerat retardat. Mi s-a spus ca nu voi citi, scrie sau comunica niciodata, ca nu voi ajunge nimic in viata.Asta este, mai mult sau mai putin, povestea oricui. Asa ca am replicat, "Si ce-i cu asta?'adevaratul "ce" este ce vei face tu acum? Ce alegi acum? Pentru ca poti, la fel de bine, sa te concentrezi asupra lucrurilor negative, sau sa te concentrezi asupra a ceea ce iti doresti.Cand oamenii incep sa se concentreze asupra a ceea ce isi doresc, ceea ce nu-si doresc se retrage. Pe masura ce o parte castiga teren, cealalta parte dispare. Vrem ca tu sa ajungi in locul in care sa-ti deschizi gandirea, unde sa-ti ghidezi gandurile catre un scop, unde sa fii creatorul propriei tale experiente. Pentru ca tu esti managerul propriilor tale ganduri.


Partea frumoasa a legii atractiei este ca poti incepe sa o aplici oricand. Poti incepe sa gandesti cuadevarat si poti incepe sa generezi in propria ta fiinta un sentiment de armonie si fericire. Legea atractiei iti va raspunde. Asa ca vei incepe sa ai alte convingeri, cum este convingerea ca Universul inseamna abundenta. Sau convingerea ca totul iti merge bine. Sau convingerea ca nu imbatranesti, ci intineresti. Poti sa faci toate aceste lucruri folosind legea atractiei. Astfel te poti elibera de modelele ereditare, de cutumele culturale, de convingerile sociale si sa-ti dovedesti odata pentru totdeauna ca puterea din interiorul tau este mai mare decat puterea din afara ta.Unii dintre voi, probabil, va ganditi, "Toate acestea sunt minunate, insa eu nu le pot pune in practica", sau, "Ea nu ma va lasa niciodata sa fac asta", sau "El nu ma va lasa niciodata sa fac asta", sau, "Nu am suficienti bani sa fac asta", sau "Nu sunt suficient de puternic sa fac asta", sau, "Nu sunt suficient de bogat sa fac asta", sau "Nu sunt, nu sunt, nu sunt, nu sunt!" Fiecare "nu sunt" este o creatie.


Fie ca gandesti ca poti, fie ca gandesti ca nu poti, oricum ai dreptate. - H. Ford


Exista oare o limita in acest sens? Nici vorba. Suntem fiinte nelimitate. Pentru noi nu exista oprelisti. Potentialul, talentele, darurile si puterea din fiecare individ de pe aceasta planeta sunt nelimitate. Nu exista un catastif in cer in care Dumnezeu a scris ceea ce iti este destinat, misiunea ta in viata. Nu exista catastif in cer care sa spuna, "Donald Walsch, baiat dragut, care a trait in prima parte a secolului 21 si care, (urmeaza doua puncte). Acolo este un spatiu liber, sa stii. Daca te gandesti ca ceea ce trebuie sa faci pentru a intelege rostul tau pe pamant este sa gasesti acel catastif si sa afli ce a planuit Dumnezeu cu tine, ei bine, afla ca acel catastif nu exista. Asa incat scopul tau este acela care spui tu ca este, iar misiunea ta este misiunea pe care ti-o dai singur. viata ta va fi ceea ce tu vei face din ea, si nimeni nu o va judeca, nici acum nici in eternitate. Mi-au trebuit o multime de ani pentru a intelege asta, pentru ca am crescut cu ideea ca m-am nascut pentru a face ceva anume, si daca nu voi fi facut asta, Dumnezeu nu va fi fost multumit de mine. Acum, cand am inteles ca scopul meu este sa simt si sa traiesc bucuria, am inceput sa fac numai lucrurile care imi aduc bucurie. Este o vorba care spune, "Daca nu te distrezi facand un lucru, nu-l mai face." Bucurie, dragoste, libertate, fericire, ras. Asta este totul. Daca simti bucurie dupa o ora de concentrare si meditatie, atunci mediteaza. Daca simti bucurie mancand un sandwich cu salam, atunci mananca sandwich-uri cu salam. Atunci cand am grija de pisica mea, simt bucurie, atunci cand ma plimb in natura, simt bucurie. Asa ca imi doresc sa raman mereu in aceasta stare. Ca sa fac asta, trebuie doar sa-mi conturez ideea a ceea ce vreau si ea se va manifesta. Reteta succesului este fericirea interioara. Orice te face sa te simti bine atrage dupa sine si mai multa bucurie.Acum urmaresti acest film. Tu esti cel care l-ai adus in viata ta si tu esti cel care hotarasti daca il vei folosi. Daca te face sa te simti bine, e in ordine, daca nu te face sa te simti bine, lasa-l deoparte. Gaseste ceva care sa te faca sa te simti bine, care sa se armonizeze cu inima ta.


Urmeaza-ti fericirea si universul iti va deschide usi acolo unde erau doar ziduri. - J. Campbell


Joseph Campbell avea o vorba: "Urmeaza-ti fericirea." Acestea sunt cele mai pline de sens cuvinte pe care le-a rostit vreodata un om ... Daca iti urmezi fericirea, urmezi calea catre abundenata si bunastare pe toate planurile. Bucura-te de viata impreuna cu noi. Pentru ca viataeste extraordinara. Este o calatorie minunata. Astfel vei trai o realitate diferita, o viata diferita. Oamenii te vor privi si vor spune: "Cu ce esti tu diferit fata de mine?" Ei bine, singura diferenta este ca tu aplici Secretul. Atunci vei putea sa faci si sa ai lucruri despre care ceilalti au spus ca este imposibil sa le faci si sa le ai. Vei intra cu adevarat intr-o noua era a existentei. Este era in care ultima frontiera nu este spatiul, asa cum se spune in Star Trek, ci mintea.Vad viitorul unui potential nesfarsit. Posibilitati nesfarsite. Tine minte ca noi folosim cel mult 5% din potentialul mintii umane. Pentru a ajunge la 100%, trebuie sa ne educam.


Imagineaza-ti o lume in care oamenii si-ar folosi intregul potential mental si emotional. Am putea ajunge oriunde. Am putea face orice. Construi orice.Vizualizeaza-te impreuna cu ceea ce doresti. Toate cartile religioase ne spun asta. Toate marile carti de filosofie. Toti marii conducatori. Toate avatarurile care s-au perindat pe pamant. Studiaza-i pe intelepti. Multi dintre ei ti-au fost prezentati in acest film. Stii ceva? Ei au inteles Secretul. Acum il intelegi si tu. Cu cat il folosesti mai mult, cu atat il vei intelege mai bine.Poate ai sentimentul ca ti-ar fi fost mai usor sa intelegi aceste cuvinte daca le-ai fi auzit din prima ta zi de viata pe pamant. Daca ti-am fi vorbit in prima ta zi de viata, ti-am fi spus, "Bine ai venit pe planeta Pamant. Aici nu este nimic pe care sa nu-l poti face sau sa nu-l poti avea.


Esti un creator minunat, si esti aici datorita dorintei tale puternice de a fi aici." Mergi inainte, gandindu-te la ceea ce iti doresti, atragand experiente care sa te ajute sa hotarasti ceea ce iti doresti, iar, odata ce te-ai decis, gandeste-te numai la asta.Cea mai mare parte a timpului ti-o vei petrece adunand date care sa te ajute sa hotarasti ceea ce iti doresti cu adevarat. Insa adevarata ta treaba este sa hotarasti ceea ce doresti si apoi sa te concentrezi asupra acelui lucru. Pentru ca prin concentrarea aceasta vei atrage lucrul dorit. Acesta este procesul de creatie.


Cred ca esti magnific. Ca ai in tine ceva magnific. Nu conteaza ce ti s-a intamplat in viata. Nu conteaza cat de tanar sau cat de batran crezi ca esti. In clipa in care incepi sa gandesti asa cum trebuie, ceva din tine, puterea din tine se va dovedi mai mare decat lumea intreaga. Va incepe sa se manifeste. Iti va conduce viata. Te va hrani, te va calauzi, te va proteja. Te va directiona. Iti va sustine existenta, daca o lasi. Sunt sigur de asta.


BUCURA-TE DE viata. Primeste aceste lucruri cu inima deschisa. Bucura-te de ele. Nu trebuie sa faci nimic din obligatie. Fa numai ceea ce vrei sa faci.


(Rhonda Byrne)

Niciun comentariu: