15 aprilie 2014

20 Aprilie - CRUCEA Cosmica Cardinala la 13 grade



"TRANSFORMARI PLANETARE 2014
APRILIE

Luna reinnoirii fizice

Odata cu echinoctiul de primavara din 20 martie, s-a deschis un portal prin care intreaga planeta a fost infuzata cu o noua energie a iubirii, moment sustinut perfect de echilibrul energiilor sacre feminine si masculine.Echinoctiul a adus totodata sustinerea necesara pentru a ne elibera de trecut, de vechea constiinta si capacitatea de a ne alinia la energia innoirii adusa de Luna Noua in Berbec din 30 martie.
Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vrem sa schimbam sau la ceea ce vrem sa aducem nou in viata noastra. Din punct de vedere astral, universul incurajeaza proiectele noi, calatoriile, aventurile, viata noua, rezolvarea problemelor din trecut, stabilirea unor noi obiective.
Luna Noua in semnul de foc al Berbecului aduce curaj, spontaneitate, vitalitate in toate actiunile noastre. Soarele in Berbec este in exaltare si aduce o energie puternica, stralucitoare, care domina intunericul, ziua devenind din ce in ce mai mare.
Luna Noua in Berbec, se afla in conjunctie cu Uranus, cel care deschide drumurile, pune viitorul inaintea prezentului si care revolutioneaza totul in cale. Este momentul sa ne eliberam de tot ceea ce ne impiedica sa ne bucuram de viata pe deplin, de tot ceea ce ne blocheaza din trecut evolutia.
Luna aprilie este o luna tumultoasa marcata de 2 eclipse si de o cruce cosmica in semnele cardinale. In duminica Pastelui, pe 20 aprilie, cand se sarbatoreste Invierea Domnului, a constiintei christice, se formeaza Crucea Cosmica Cardinala la 13 grade, Uranus in Berbec (foc), Jupiter in Rac (apa), Marte in Balanta (aer) si Pluton in Capricorn (pamant).
Numarul 13 este considerat frecventa inaltarii, reprezinta moartea-renasterea si codul lui Hristos (cei 13 apostoli). Este fascinant faptul ca, in crucea cosmica cardinala ce se apropie, fiecare planeta implicata ajunge la unghiuri de exact 13 grade. Prin intermediul numarului 13 din Crucea Cosmica Cardinala, ciclurile cosmice conlucreaza cu noi, in scopul de a ne trezi atentia ca a venit momentul de sfarsit al unui ciclu si inceputul unuia nou.
Asadar, in 20 aprilie va fi momentul eliberarii de vechea constiinta si totodata invierea noastra, inclusiv reinnoirea corpului fizic. De la inceputul lui 2014, viata tuturor a trecut printr-o recalibrare emotionala si mentala (Venus retrograd, Mercur retrograd), singurul aspect din noi care a mai ramas sa fie aliniat cu noul este corpul fizic devenind prioritatea noastra pana la solstitiul din iunie. In noua holograma umana, celulele nostre trec printr-o recalibrare fizica si ele se vor armoniza astfel incat modul lor de hranire sa poata fi preponderent din surse divine. Durata vindecarii fiecaruia dintre noi va fi proportionala cu gradul lui de deteriorare, de aceea in biologia inaltarii fiecare va avea propriul drum si proces de regenerare.
Ciclul kabbalistic al Lunii se suprapune aproape complet cu aceasta perioada analizata si el se concentreaza in acest interval de timp pe regenerarea fizica, energetica si sufleteasca."

astrolog Cerasella Pere dupa o informare Lauren Gorgo

Niciun comentariu: