10 septembrie 2013

O fetita de doar opt ani a murit in noaptea nuntii, dupa ce a intretinut relatii sexuale cu mirele – un barbat de 40 de ani.

       Am ramas stupefiata cand am citit in presa despre acest caz.... Incotro ne indreptam? Copiii sunt viitorul pe acest pamant si uite in ce fel ii ajutam si ii educam....
       Rawan, o fetiţă de doar 8 ani din oraşul Hardh (nord-estul Yemenului), a murit în noaptea nunţii din cauza unor leziuni interne provocate de soţul ei, de cinci ori mai în vârstă decât ea ( 40 de ani) , relatează GulfNews. Activiştii yemeniţi cer ca mirele să fie arestat, iar familia să fie adusă în faţa instanţei.
        Fetiţa a amurit în Hardh, potrivit ziarului kuweitian „Al Watan”, care citează presa locală. Se pare că organele interne ale fetiţei au fost mutilate şi a murit din cauza hemoragiei severe. Yemeniţii şi kuweitienii sunt revoltaţi de acest caz şi cer ca mirele, numit în presă „bestie”, să fie reţinut, iar familia fetiţei să fie judecată pentru ca practica de a căsători fetiţe foarte tinere cu bărbaţi mai în vârstă să ia sfârşit.
        Nu stiu cine e mai vinovat.... Barbatul care a luat-o de sotie si a abuzat de ea, parintii fetei care au fost de acord cu acea casatorie pentru bani sau societatea in care ea s-a nascut.....
                                 Doamne iarta-ne !!!


Niciun comentariu: